Πρόγραμμα Υποτροφιών της PeopleCert «Τιμώντας τους Κωνσταντινουπολίτες Δασκάλους μας»

 

Με έμπνευση και πίστη στις ρίζες μας και στη μνήμη των διαπρεπών Δασκάλων μας, γεννήθηκε το 2023 το Πρόγραμμα Υποτροφιών της PeopleCert «Τιμώντας τους Κωνσταντινουπολίτες Δασκάλους μας».

 

Δίνοντας έμφαση στο πιο πολύτιμο κομμάτι της ελληνικής Ομογένειας - τη νεολαία μας - και με την αρωγή της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.), επιβραβεύουμε και υποστηρίζουμε ταλαντούχους νέους φοιτητές με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές τους οπουδήποτε στον κόσμο. Παράλληλα τιμούμε αείμνηστους και διακεκριμένους καθηγητές της διασποράς που έχουνε αφήσει μόνιμο αποτύπωμα στους μαθητές τους και σε όλη την κοινότητα της Ομογένειας.

 

Το ειδικό βραβείο “Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος”, κατόπιν ευγενούς άδειας της Α.Θ.Π. Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, θα απονέμεται κάθε έτος από την επιτροπή υποτροφιών της PeopleCert σε έναν επιφανή Κωνσταντινουπολίτη για την πολύτιμη πολυετή προσφορά του στην Ομογένεια.

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης που είναι αρμόδια για τη χορήγηση των υποτροφιών αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

 


Image Grid
Image 2 Image 1

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών, δείτε το βίντεο